美国学校名单:Wyoming

Wyoming

Business Skills Institute, A Department of Lifelong Learning Center (Evanston)
Casper College (Casper)
Central Wyoming College (Riverton)
Cheeks International Academy of Beauty Culture (Cheyenne)
Eastern Wyoming College (Torrington)
Laramie County Community College (Cheyenne)
Northern Wyoming Community College District (Sheridan)
Northwest College (Powell)
University of Wyoming (Laramie)
Western Wyoming Community College (Rock Springs)
Wyoming Technical Institute (Laramie)