美国学校名单:District of Columbia

District of Columbia

American University (Washington)
Bennett Beauty Institute Inc. (Washington)
Catholic University of America Department of Theology (Washington)
The Catholic University of America (Washington)
Corcoran College of Art and Design (Washington)
Dominican House of Studies (Washington)
Dudley Beauty College (Washington)
Gallaudet University (Washington)
The George Washington University (Washington)
Georgetown University (Washington)
Howard University School of Divinity (Washington)
Howard University (Washington)
The Institute of World Politics (Washington)
Joint Military Intelligence College (Washington)
Joint Military Intelligence Training Center, Defense (Washington)
Lado International College (Washington)
National Conservatory of Dramatic Arts (Washington)
National Defense University (Fort Mcnair)
National Geospatial Intelligence College - Branch Campus (Washington)
学校名称:University of the Potomac
中文译名:波托马克大学
官方网址:http://www.potomac.edu
备注:
Sanz School (Washington)
School of Tomorrow Gospel Rescue Ministries (Washington)
Southeastern University (Washington)
Strayer University (Washington)
Technical Learning Centers, Inc. (Washington)
Trinity College (Washington)
University of the District of Columbia (Washington)
VMT Education Center (Washington)
Washington Theological Union (Washington)
Wesley Theological Seminary (Washington)